Saariston pyöräilyreittejä
Monet pyöräilijät haluavat kiertää Rengastien päivässä tai kahdessa, ja kertovat että rengastiellä ei ole mitään nähtävää. Se pitääkin paikkansa heidän kohdallaan. Rengastien idea ei ole pikainen ympäriajo, vaan tutustuminen saaristomaisemiin, vanhoihin saaristokyliin ja saaristokulttuuriin. Saaristoluonto on myös itse koettava.

Kun tulet Saaristoon, unohda kiire mantereelle. Vietä päivä Nauvossa, Korppoossa, Norrskatassa, Houtskarissa, Iniössä, Kustavissa ja Taivassalossa. Kaikillla näillä paikkakunnilla on paljon nähtävää ja välimatkat ovat lyhyet. Voit myös liikkua paljon lautoilla ja yhteysaluksilla saarelta toiselle. Pääset myös helposti Kustavista lautalla Brändön puolelle. Siellä on upeat pyöräilymaisemat ja hyvät palvelut.

Saaristossa löytyy majoitusta ja ruokatarjoilua moneen makuun ja vaatimustasoon. On myös paljon käsityöläisiä, näyttelyitä ja tapahtumia. Heinäkuussa on talonpoikaisveneiden purjehduskilpailuja lähes joka viikonloppuna ja ne ovat yleisölle maksuttomia. Saaristo-Oppaassa ne on kerrottu paikkakunnittain.
 
 
Etusivulle