Saaristo-Oppaassa 2019 on yksityiskohtaiset kartat, lauttojen kesäaikataulut ja paikkakuntien palvelut. Se on Saariston 60-sivuinen tietopaketti.
Tilaa Saaristo-Opas 2019!
Klikkaa tästä!

Uutta Saariston Ympäri-reitillä:
Nyt pääset Kökarista Kumlingeen paljon sujuvammin kuin ennen.
Lautanvaihto Överössä kestää vain 10 minuuttia
iltapäivän lähdöillä Kökarista.

Ahvemaanmaan saaristolauttojen yhdistelmäaikataulun löydät
vain Saaristo-Oppaassa 2019, Kökarista Kumlingen kautta Kustaviin.

Tule saaristoon polkupyörällä, mopolla, moottoripyörällä, autolla tai matkailuajoneuvolla. Kaikki ovat tervetulleita kokemaan saariston elämyksiä. Oppaan sisältö karttoineen, kesäikatauluineen ja eri paikkakuntien palvelutiedot helpottavat sinua suunnittelemaan oma saaristokokemus.
Keskiaukeaman Turun- ja Ahvenanmaan saariston karttakokonaisuus auttaa hahmottamaan etäisyydet ja merimatkat eri saarten välillä.

Siten sinun on helppo päätellä, kuinka monta päivää haluat tai voit viihtyä
saaristossa. Saaristoon olet tervetullut aina kaikkina vuodenaikoina.

Saariston Rengastie ja Saariston Ympäri reitit:
Saariston Rengastien ja Saariston Ympäri-reitin (Skärgården runt) reittikartat ja reittiselostukset ovat mukana oppaassa. Saariston Ympäri-reitin kokonaispituus
on 267 km, josta lautta- ja lossimatkoja yht. n. 180 kilometriä.
Saaristomatkan reittisuunnittelu ei voi olla helpompaa.
Rengastien ja Ahvenanmaan saariston Saaristo-Opas 2019 on painettu kartta- ja palvelukirjanen.

Se sisältää Maanmittaushallituksen karttapohjille räätälöidyt Turun- ja Ahvenanmaan saariston kartat. Lauttapaikat ja yhteysalusten laiturit ovat merkitty selkeästi kartoille.
Alla karttojen lehtijako.
Opas sisältää myös kaikki Rengastien lauttojen kesäaikataulut välillä Parainen - Kustavi sekä Ahvenanmaan lauttojen pitkien reittien kesäaikataulut. Oppaan keskiaukeamalla on havainnollinen koko saariston kartta, jossa näet kaikki reitit maalla ja merellä sekä lauttasatamat. Mistään muualta et saa tai voi ostaa tällaista Saariston tietopakettia. Oppaassa on erittäin kattavasti kerrottu palvelut paikkakunnittain. Palvelusivut ja kartat ovat loogisessa järjestyksessä. Olemme myös valikoineet oppaaseen luotettavien saariston yrittäjien ilmoituksia. Niistä saatte lisää tietoa Saariston monipuolisista palveluista.
   
Oppaan koko on kätevä A5 ja kartta-aukeamat ovat A4 kokoiset. Se mahtuu mukavasti muovitaskuun, jolloin sitä on sateella kastumatta helppo käsitellä.
Oppaan etusivulle